Gegarandeerd snel contact!
Hoe werkt het | Wat kost het | Wie zijn wij | Contact


Hoe werkt het:

In tegenstelling tot andere sites blijf je als gebruiker 100% anoniem. Je hoeft geen profiel te plaatsen en kunt onder een schuilnaam contact zoeken. Zoek een leuk profiel en klik op de link om direct een bericht te sturen..

ZORG ALTIJD DAT JE EEN GELDIG E-MAIL ADRES OPGEEFT!
Berichten versturen is gratis!
Om een bericht te kunnen beantwoorden heb je een code nodig. Bel het nummer op het scherm wat geldt voor het land waar je je nu bevind. De kosten zijn voor Nederland € 1,30 en voor België €1 Na het invoeren van de code heb je vijf minuten de tijd om een bericht te lezen en te beantwoorden. Binnen deze vijf minuten kun je zoveel berichten sturen als je wilt naar zoveel profielen als je wilt. Je ontvangt altijd per e-mail een copy van je verzonden bericht met een bijhorende contactID. Via dit contactID kun je altijd je verzonden berichten terug lezen met de bijhorende antwoorden. Je ontvangt altijd per e-mail een bericht als je antwoord hebt gekregen.

Wat kost het:

Het eerste bericht is gratis. Om berichten te kunnen beantwoorden zijn kosten verschuldigd De kosten zijn voor Nederland € 1,30 en voor België €1 voor 5 minuten.
Binnen deze 5 minuten kun je zoveel berichten beantwoorden als je wilt.

Wie zijn wij:

Wij zoeken voor jou het net af naar de leukste, lekkerste en meest sexy contacten! Tegen vergoeding kun je in contact komen.
Er is geen garantie dat je na het versturen van een bericht ook daadwerkelijk antwoord krijgt. De beheerders van adultspace kunnen onder geen beding garanderen dat de personen vermeld op deze site daadwerkelijk zijn die ze zeggen dat ze zijn. Uit ervaring blijkt dat als je een leuk bericht stuurt, je vaak een leuke reactie terug krijgt.
Wil je geen contact meer met een bepaald persoon? Stuur deze dan een gratis bericht dat je niet langer intresse hebt.

Contact:

Heb je vragen of opmerkingen? mail ons op info (at) adultspace.nl

 

© 2010 - 2019 Adultspace.nl