Gegarandeerd snel contact!
Hoe werkt het | Wat kost het | Wie zijn wij | Contact

Tips voor succesvol contact.

Je reageert op een profiel om in contact te komen met stellen of singles. Dit betekent dat je jezelf een beetje moet presenteren. Hieronder wat tips om mee te starten:

Gebruikersnaam:

Maak bij voorkeur geen gebruik van je eigen naam. Deze kun je altijd nog geven in gevorderd stadium. Zo garandeer je je privacy. Een passende nickname (schuilnaam) die wat over jezelf verteld kan natuurlijk prima.

Humor:

Niemand zit te wachten op zware verhalen over je ex en dat hoe beroerd het met je gaat. Humor daarintegen is een prima middel om contact te leggen. Begin je bericht met een grappige openingszin of opmerking, dan is het ijs direct gebroken!

Reageren:

Als je met meerdere potentiële dates contact hebt is de verleiding groot om hetzelfde bericht steeds opnieuw te gebruiken. Dit raden we echt af. Wees creatief en stuur een leuk bericht met inhoud. Vertel een leuke anekdote of een fantasie van jezelf.

Foto's en films:

Als je contact opneemt, stuur dan altijd een leuke foto of film van jezelf mee. Zorg ervoor dat je gezicht goed in beeld komt en wees creatief. Een foto waarop je lacht heeft doorgaands meer effect dan waneer je niet lachend op de foto staat.

Wees voorzichtig:

Geef in het begin GEEN vertrouwelijke of privégegevens aan andere gebruikers en zorg ervoor dat je altijd een paar keer gebeld hebt voordat je iets afspreekt. Als je iets afspreekt kun je dit het beste op neutraal terrein doen.

Afspreken:

Spreek altijd af in een drukke omgeving, denk aan een winkelcentrum of een station. Laat altijd iemand weten dat je een date hebt en met wie en waar. Zorg dat je altijd een telefoon bij je hebt.

Wees jezelf, overdrijf niet:

Iedereen wil een gunstig beeld van zichzelf geven, maar maak het niet te gek. Beschrijf in je berichten wie je echt bent, niet wie je wilt zijn. Ook het profiel van je potentiële date wijkt wel eens af van de werkelijkheid. Om erachter te komen hoe ze werkelijk zijn raden we je aan berichten te sturen en contact te houden.© 2010 - 2018 Adultspace.nl